Mijn transitie MKB

Vanuit een eigen beveiligde omgeving zelf inloggen en per medewerker simpel en goedkoop de transitievergoeding berekenen. Zonder een jurist. Volgens de nieuwe transitieregels van 2020, tot de dag nauwkeurig. Weet snel de hoogte van de transitievergoeding voor alle medewerkers bij ontslag of einde contract, nu en in de toekomst.

De uitkomst wordt opgeslagen in een nette juridische brief. Als werkgever snel samen met je medewerkers de juiste transitievergoeding vastleggen bij de volgende stap.

Bedrijven met tot 100 man hebben binnen enkele werkdagen een eigen omgeving. Bestaande gegevens kunnen worden ingelezen. Ook kan de transitie module volledig ingebouwd worden in de bestaande HR

Bij interesse neem contact op. Richtprijs is €15 per medewerker.

De omgeving

Vanuit een beveiligde pagina waar de HR verantwoordelijke inlogt zijn in het overzicht de medewerkers, hun status, welke deel van de medewerkers is verwerkt, de som van de bekende transitievergoedingen, etc.. standaard in te zien. Bij het aansluiten van nieuwe bedrijven is het uiteraard mogelijk om het overzicht op maat aan te passen aan de wensen.

Kijk de FILM voor alle details.

Medewerkers behandelen

Per medewerker wordt de naam, de werkzaamheden, en de uitkomst van de transitievergoeding berekening getoond. De knoppen openen de brief of het interview om een medewerker te onderzoeken. De uitkomst van het laatste onderzoek is in het overzicht in te zien, en staat uiteraard ook in de brief.

Het onderzoek

Bij het onderzoek van een medewerker worden de bekende gegevens ingeladen en alles wat is is ingevoerd aan het einde opgeslagen. Zo worden bijvoorbeeld de aanstelling ingeladen, en alle nodige gegevens gevraagd zoals mogelijk overwerk en winstdeling over de juiste periodes om tot een juiste berekening/brief te komen.

De brief

Elk onderzoek wordt vastgelegd als brief/pdf en kan vanaf de omgeving geopend en opgehaald worden voor de eigen dossiers. Zie een voorbeeld van een deel van de brief:

Wandel door de tijd

Bereken de transitievergoeding bij het einde van het contract, of bij een vaststellingsovereenkomst bij het voortijdig einde van een contract. Vanaf een gekozen datum kan je met een slider een aantal kwartalen vooruit om te berekenen wat de transitievergoeding dan zal zijn.

De omgeving rekent per medewerker uit wat de transitievergoeding is op elk tijdstip. Aanvullend kunnen wij ook per kwartaal de opgebouwde transitievergoeding bereken over alle medewerkers bepalen om zo voldoende budget te reserveren voor deze post.Neem hiervoor contact op.

Mederwerkers toevoegen

De ingelogde HR medewerker kan zelf medewerkers toevoegen voor onderzoek en zal dan de eerste basis gegevens moeten invoeren. Bij het uitvoeren van het onderzoek zullen de werkzaamheden opgevoerd worden.

Uiteraard kunnen de gegevens van de medewerkers ingelezen worden vanuit een bestaand (HR) systeem, of eenmalig ingeladen worden bij het inrichten van de omgeving om invoerinspanningen te vermijden. Neem hiervoor contact op.